Založ si blog

Droga pravdy vo vládnom prejave

Keby Slovákov mala úprimne osloviť vláda, tak by to bol tento prejav takýto:

Pozdrav poddaným.

Naši verní poddaní!

Naša vláda, ktorej ste dali dôveru, nemali ste však na výber, opätovne bude sa snažiť o rozvoj vládou zastrešených finančných skupín, pritom určite nezabudneme ani na náš poddaný ľud, teda na Vás. Určite z veľkého balíka peňazí, ktorý pretečie našimi účtami, štátnymi účtami; niečo z toho dostanete aj Vy. Budeme sa snažiť, aby to bolo – v rámci súhlasu našich mecenášov – čo najviac. Možno10-20 Eur! Ak by bol problém, odoberieme niečo z balíka peňazí pre invalidov, stanovíme prísnejšie kritéria, odstupňujeme napr. tých, ktorí môžu hýbať len pár prstami a znevýhodníme tých, ktorí môžu hýbať celou rukou alebo aj časťou druhej ruky. Podobne dokážeme pre Vás nazbierať peniaze z Vašich hendikepovaných detí. Alebo skúste šťastie v Lote, keď nemáte šťastie s vládou! V podstate ste pre nás po voľbách tak zanedbateľný, že nebudeme ani zámená týkajúce sa vás písať s veľkým V.
V ostatných oblastiach celospoločenského sektoru budeme sa snažiť, aby vaše záujmy nenarážali na záujmy finančných skupín. Pokiaľ by k tomu prišlo, budeme v našom záujme zmierňovať tvrdosť dopadu na váš život. Vzhľadom na to, že už sa rozkradla veľká časť spoločenského bohatstva, už nie je predpoklad, že by sme museli pokračovať v tom s takou intenzitou, rafinovanosťou, demagógiou, zastrašovaním a obmedzovaním ako doteraz. Samozrejme tá časť bohatstva, ktorá sa vyprodukuje počas nášho volebného obdobia, bude predmetom nášho záujmu, ale ako sa toho zmocníme, to nie je oblasť, kde by ste boli pravdivo informovaní. Vy buďte spokojní s pripravenými číslami o úspechoch našej vlády, ktoré naša opozícia – a tá je vlastne našou koalíciou pri rozkrádaní – teda táto opozícia to musí zásadne napadnúť, aby ste nemali pocit totality. Aj toto sú tie vaše istoty, ktoré sme vám sľúbili. A preto bude mať všetko zdanie premysleného, sofistikovaného riadenia spoločnosti. Ako sa to premietne do vášho života, čo to pre vás znamená? To znamená pre vás kľudnejší život. Môžete teda ďaleko kľudnejšie snívať o tom, že vám niečo splníme zo sľúbeného.
Dávame vám istoty, že dostanete len toľko, aby ste prežili, to má výhodu pre vás, že sa nestanete naším konkurentom, nebudete nás ohrozovať – a teda my nemusíme ohrozovať vás. Nemusíte cestovať do sveta, aspoň ušetríte viac na zdražený alkohol a cigarety, chlieb a ostatné potraviny. Svet uvidíte v satelitných programoch a svet sa príde rád pozrieť na národ, ktorý strpí od vlády všetko, dokonca ju zastáva, nebúri sa, ochotne poslúcha. To si vážime, je to obetavé od nášho poddaného ľudu! A preto my by sme vás tiež nevymenili za iný národ, napríklad český, ktorý má veľkú tendenciu vyjsť do ulíc a byť nebezpečný pre vládu. Pokiaľ sa nachádzajú skupiny, ktoré by chceli niečo zmeniť, nemusíte mať z nich obavu. Médiá potrebujú peniaze a tie máme rozumne len my, nie vy. Sú poslušné všetky, vrátane médií, ktoré platíte vy. Dúfame, že dostaneme pod kontrolu aj internet, aby ste mali len tie informácie, ktoré dovolíme pustiť ďalej. Máme takisto okolo seba tím školených mediálnych demagógov, staviame na práci a skúsenostiach bývalých eštébé pracovníkov, terajších siskárov. Tí nesklamali ani za socializmu, nesklamú ani teraz v období nového zmutovaného socializmu. Môžeme upokojiť tých, ktorí tvrdia, že za socializmu sa im žilo lepšie. Ten socializmus je tu ďalej, len sa zmenili, zmiernili eštébé praktiky, ale o to sa viac zintenzívnilo rozkrádanie majetku, ktorý ste vyprodukovali vy v období nového poddanského systému – za socializmu. My straníci sme tu teda ďalej pri vás, len sme sa zmenili v demokratov, kresťanov, … ale nás sa nezbavíte. A tak ako za feudalizmu, ostáva našim potomkom dedičstvo nielen držať v rukách rozkradnutý majetok, ale aj udržať ho ich následným vládnutím vyskúšanou doterajšou cestou vášho zmanipulovávania…
Tým trochu viac inteligentnejším odkazujeme, musíme takto konať, príliš veľa peňazí sa do toho vrazilo. Dokonca by sa mohlo stať, že by sme sa ocitli nebodaj na vašej úrovni! A to by bola obrovská katastrofa žiť tak ako vy, ako sme vám to pripravili systémom nášho vládnutia! To by bolo pre nás neznesiteľné. Preto nemôžeme dovoliť, aby sa to tu zmenilo tak, ako to deklarujú rôzni aktivisti s nezmyselnými pojmami o novom politickom systéme. My potrebujeme peniaze viac ako vy. To je logické – na prežitie netreba toľko peňazí ako na podnikanie a na náš vyšší reprezentatívny štýl života. Preto sa nemôžeme dobrovoľne vzdať miliónov získaných z volieb na vaše potreby. To keď potrebujete – napríklad na detskú onkológiu – nepýtajte od nás, ale postavte sa zas s hrnčekmi, pokladničkami pred verejné budovy, kde sa vy najviac pohybujete a nech pýtajú peniaze po centoch a eurách od vás, nie od nás!
Poriadok potrebný na nerušenosť v našej činnosti určite dokážeme udržať, lebo pevne veríme, že aj Vy sa držíte hesla Biblie: Blahoslavení chudobní duchom. Čím menej poznáte, čím menej sa budete zaujímať o dianie vo vláde, tým menej stresujúco budete žiť. Držte sa aj tohto hesla: Myslím len na seba, utrpenie iných ma nezaujíma! To je aj naše heslo, len my sa musíme tváriť, že to aj budeme riešiť.

Vaša vláda ako hovorca a akčný činiteľ finančných skupín

Dopad zániku Eura na Slovensko

19.07.2012

Keby zaniklo v súčasnosti Euro, tak by určite vznikla nová mena, buď návrat k pôvodnej mene teda 1 gorilia koruna = 100 smeráckych istôt, alebo úplne nová mena: 1 Smer = 100 odrbov Hlavným mestom by sa stala: Pentagóniaslava

Trblietavá slza slovenského národa

19.07.2012

Politici chcú byť dobrí, ale nejako im to nevyjde. Sú dobrí, ale len k určitej vrstve. Podstatné je, ako ich my vnímame! A tu sa to celé zamotá. Niekedy dobrého politika vnímame ako zlého a zlého ako dobrého, dobrého inokedy zas ani nevnímame, zlému sa dobre klaniame a takto dookola. Len ten čas a prienik informácii na verejnosť ukáže, kto mal akú masku a kto sa zabudol [...]

Zlaté padáky pre občana

19.07.2012

Navrhujem, aby slovenský občan podal túto žiadosť o ukončenie pracovného pomeru: Ja, občan Slovenskej republiky, som sa rozhodol nepracovať už pre žiadnu postkomunistickú vládu. Vzhľadom na to, že desaťročia som pracoval na finančné skupiny, mafie a hovorcov týchto organizácii v podobe funkcie premiéra, dávam týmto výpoveď do rúk pána Figeľa a žiadam odstupné od [...]

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 8760x
Priemerná čítanosť článkov: 1251x

Autor blogu

Kategórie

Archív